Vanliga frågor
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Vanliga frågor

Här finns en lista över vanliga frågor.
Om du inte hittar svaret på din fråga hjälper vår kundtjänst gärna till!

Svar: Dina varor skickas till närmaste utlämningsställe, vi använder oss av Postnord. Avisering sker via mail och SMS.
Svar: Vi levererar din beställning inom 2-5 arbetsdagar från det att beställningen mottagits. Under helgdagar kan leveransen ta något längre tid.
Svar: Din beställning kan enkelt spåras med hjälp av det OrderID du får av oss i din leveransbekräftelse när beställningen lämnat vårt lager. Använd länken i ditt mail eller gå in på www.postnord.se och gör din sökning.
Svar: Du har som konsumet rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du tagit emot din beställning. Du har rätt att öppna förpackningen och kontrollera varan, den gäller dock inte om du bryter förseglingen på skärmar och slingor. Varan och dess originalförpackning ska var hel och i säljbart skick. Varan du väljer att returnera ska packas i medföljande originalförpackning och med emballage. Ange orsak till returen på den medföljande blanketten. Klistra den medföljande retursedeln över den gamla adressettiketten på den yttre förpackningen. Paketet lämnas sedan in hos ett av Postnords ombud. Returfrakten betalas av dig som kund om du ångrar ditt köp. Vid retur av hela eller delar av ordern återbetalar vi varans belopp samt drar av för returfrakten på 49 SEK.
Svar: Om du vill anmäla en reklamation eller en transportskada ska detta göras till vår kundtjänst, via telefon 020-11 20 20 eller mail [email protected], senast 5 arbetsdagar efter att du har hämtat ut din beställning. Upptäcks en synlig transportskada skall detta dokumenteras och påvisas hos Postnords ombud. Upptäcks en dold transportskad skall detta rapporteras till vår kundtjänst inom 5 arbetsdagar. Maila oss ett foto på skadan inkl förpackningen samt orsak till reklamation. Varan du returnerar ska packas väl emballagerad och med originalförpackning. Använd den bifogade returblanketten och lägg med tillsammans med varan, klistra på medföljande retursedel över den gamla adressettiketten. Paketet lämnas till ett ombud för Postnord. I normalfallet skickar vi en ersättningsvara, och vi står för alla kostnader i samband med en godkänd reklamation. Upplåtelse att inte följa dessa riktlinjer kan innebära att kostnaden för produkten inte ersätts.
Svar:Väljer du att byta en vara från din beställning använder du dig av vår medföljande returblankett och anger vilken vara du vill byta till. Har din vara ett värde över 800 SEK ingår fri frakt på din retur och din nästa försändelse. I annat fall tillkommer en fraktkostnad på 49 SEK i returavgift samt 75 SEK i frakt på din nya försändelse. Du använder din ursprungliga faktura att betala med, men med ett nytt belopp.
Svar: Ta ett foto av skadan och maila bilden till oss på [email protected]. Normalt skickar vi en ersättningsvara tillsammans med en returfraktsedel som du använder för att kostnadsfritt skicka tillbaka den defekta varan. Vi står för alla kostnader i samband med en reklamation, både frakten för ersättningsvaran och för att få tillbaka den defekta delen.
Svar: Vi strävar efter att ha samtliga varor i webbshopen i lager för omgående leverans, men i vissa fall kan varor ha tagit slut.
Svar: Vi kan erbjuda standardlängder till våra lampor.
Start > Vanliga frågor
Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser inkl. moms